Campa på Brunnbybadet, Valloxen

Alla söker inte utmaningar i skog och mark på sina utflykter. Vissa gör det, men vill ha en bekväm plats då dagen når sitt slut. Oavsett vilket, kan man absolut göra en bekväm utflykt. Ta husvagnen, husbilen, tältet eller hyr en stuga på Brunnbybadet, Valloxen.

Detta är en camping som har det mesta man kan tänkas behöva. Varma dagar när solen steker, då är det perfekt att ta sig ett dopp vid den vackra badplatsen. Det finns dessutom flytbryggor här, vilket kan vara en trygghet eller en bekvämlighet.

När man har legat i badet någon timme, eller ett par, då kan magen börjar knorra lite grann. Även det har man tänkt på här. Det ligger nämligen ett gatukök i närheten av badet där du även kan köpa glass. Badplatsen har en fin strand där kan du ligga och sola, eller äta din medhavda picknick. När man har tröttnat på strandlivet eller om vädret inte tillåter den aktiviteten, kan man alltid låta barnen få springa av sig på gräsmattan. Det kan vara ett perfekt läge att sparka lite boll. Tänk bara på att ta hänsyn till andra campare. De kanske har sin picknick här istället för på stranden och de vill nog inte ha er boll i sitt fika.

Man kan som sagt även hyra en stuga för sin vistelsen. Dessa finns med två eller fyra bäddar, och håller en riktigt god kvalitet.

När man har bestämt sig för att ta in på en camping, betyder inte det att ni måste sitta på campingplatsen hela dagarna. Om dagarna finns det många andra platser i närheten att utforska, som naturreservat, fornlämningar med mera. Sedan kan man återvända till campingen när det börjar bli dags att avrunda dagen. Det finns mycket att upptäcka i Knivsta, och varför inte göra det med lite bekvämligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *